Modus

Peignoir homme : Comment choisir un peignoir pour homme ?

Inhoudsopgave Kies je maat Kies het juiste materiaal Kies je stijl Of u nu wilt ontspannen na een lange dag werken of na een goed bad, het aantrekken van een badjas geeft direct welzijn . Om optimaal te kunnen genieten van het comfort van een badjas, is het noodzakelijk om goed te kiezen. Je weet niet hoe? Volg de gids: Kies je maat Om de juiste maat te hebben, moet deze perfect passen in het lichaam en niet te lang zijn om beweging niet te hinderen. Als het te kort is, kan dit ongemak veroorzaken terwijl het visueel onooglijk is. De keuze van de badjas is gebaseerd op de borst van de man die hem zal dragen. Afhankelijk van dit resultaat kunnen we de juiste maat kiezen: Voor een buste tussen 72 en 76 cm kiezen we een maat XS. Voor een buste tussen 77 en 88 cm kiezen we een maat S. Voor een buste tussen 88 en 96 cm kiezen we voor maat M. Kies voor een buste van 97 en 118 cm een ​​maat L zie XL. Kies het juiste materiaal Sommige materialen worden gewaardeerd om het comfort dat ze bieden. Het is ook het materiaal dat de prijs van uw badjas zal variëren. Meestal is de badmantijd katoen , het materiaal dat voor de meeste zachtheid en comfort zorgt . Het ideaal is om een sponsafwerking te hebben, waardoor het dik en donzig wordt. Een badjas na het bad moet ten minste 550 g spons per m² hebben om voldoende absorptievermogen te hebben. Aan de andere kant is de sponsafwerking van een badjas niet essentieel. In het geval van intense kou, een fluwelen gewaad brengt veel warmte, maar biedt ook een chique en elegante toets aan uw binnen toilet. Tot slot is er een afwerking genaamd ” honingraat “, sober en gedistingeerd, die perfect zal zijn als je een man om je heen een badjas wilt aanbieden. Kies je stijl Badjassen voor heren zijn meestal effen of gestreept. We zullen vaak chocoladekleuren, grijs of blauw en wit vinden. Maar volgens jouw stijl is het perfect mogelijk om de prints te durven. Klein morfologisch advies: verticale strepen zullen de neiging hebben om te verlengen en te verdunnen! Verschillende kopjes badjas voor mannen zijn te vinden in de winkel en lenen zich voor verschillende gelegenheden: Voor een jonge man of een kind is een badjas met capuchon ideaal. Na de jaren dertig biedt een kimono- badjas een casual stijl. De badjassen van de sjaal gaan naar alle mannen en brengen een vleugje elegantie. Er zijn ook pareo-badjassen , deze worden ook op het strand of in het zwembad gedragen. Je kunt doorgaan met andere artikelen: Hoe een shirt strijken: een paar trucjes Vergelijkingen, Test van het schrijven van de beste … Reistas: krijg de beste prijs Leren damesportemonnee: Vergelijkbaar met m … Chique avondjurk: hoe te kiezen? Ring: voor welke steen om te kiezen? Rode jurk: hoe kies je het voor een nacht … Houten horloge: waarom kiezen? Militaire damesbroek: alles weten Afslankcorset: enkele handige tips Hoe een hoed te breien: materiaal en breien … Armor lux: waarom de marinière? Zwangere mensen: ontdek sterren die hebben onthuld … Zwarte pumps: een snel overzicht Portemonnee voor heren: wat is een portemonnee? Promod, jurk: wat zijn de verschillende jurken … BH-maat: hoe bereken je het? Emilie nefnaf: weet alles over deze tv-ster … Trenchcoat voor dames: hoe kiezen? Hoe een das te zetten: weet alles

Leave a Comment