Modus

Bague : pour quelle pierre opter ?

Inhoudsopgave De stenen die de voorkeur geven aan een verlovingsring: De metalen om te kiezen voor een verlovingsring: Het kiezen van een verlovingsring is een moeilijke taak. Om het juweel aan zijn helft te kunnen aanbieden en hem de grote vraag te maken, moet de keuze voor een ring in de kleinste details worden gemaakt: welke steen te kiezen? Welk metaal? En nog steeds voor welke stijl om te kiezen? Het antwoord is eenvoudig en deze keuze moet waarschijnlijk voldoen aan de smaak van je geliefde. Zoek enkele tips voor het kiezen van een verlovingsring . De stenen die de voorkeur geven aan een verlovingsring: Over het algemeen is diamant de edelsteen op verlovingsringen. Maar het is best mogelijk om een andere steen te kiezen voor meer originaliteit . Om een ​​edelsteen te kiezen, volgen hier enkele tips: De diamant moet worden gecontroleerd met behulp van 4C (karaat, kleur, knippen en duidelijkheid). Deze criteria worden altijd vermeld op het certificaat dat u ontvangt op het moment van aankoop van uw ring, Sapphire is een steen die verwijst naar rijkdom. Het wordt aanbevolen om een ​​saffier van 18 karaat te kiezen. Merk op dat de kleur van de steen een aanzienlijke invloed heeft op zijn prijs; hoe helderder de blauwe kleur, hoe duurder de steen, De smaragd is een prachtige edelsteen van groene kleur die de hoop symboliseert. Het is een zeer fragiele edelsteen die regelmatig onderhoud en speciale aandacht vereist om schokken te voorkomen, Ruby, symbool voor passie, is de duurste steen uit de andere categorieën. Het is zowel origineel als geeft een bepaald karakter aan een verlovingsring. Tot slot, de keuze van de steen om op een verlovingsring te zetten moet worden gedaan volgens de smaak van je soulmate en natuurlijk, afhankelijk van je budget! De metalen om te kiezen voor een verlovingsring: De metaalkeuze is ook cruciaal om de kwaliteit en schoonheid van een verlovingsring te waarborgen. Het is inderdaad belangrijk om de voorkeuren van je toekomstige vrouw te kennen voordat je een ring koopt. U kunt kiezen tussen geel goud, wit goud en platina. Deze drie metalen zijn allemaal van goede kwaliteit en garanderen de levensduur van de ring. Aan de andere kant ligt het enige verschil in de samenstelling van deze metalen. Wit goud is een metaal dat niet in de natuur voorkomt. Het is samengesteld uit meer dan 50% geel goud, wat na enkele jaren een geelverkleuring van het materiaal impliceert. Wat betreft platina, dit metaal wordt steeds zeldzamer, waardoor de prijs aanzienlijk stijgt. In ieder geval moet u drie essentiële criteria controleren voordat u een verlovingsring kiest: de kwaliteit van de steen, de duurzaamheid van het metaal en ten slotte de stijl en het patroon van de ring. Je kunt doorgaan met andere artikelen: Emilie nefnaf: weet alles over deze tv-ster … Badjas voor heren: Hoe een badjas kiezen voor … Trenchcoat voor dames: hoe kiezen? Cashmere is een must-have Zwarte pumps: een snel overzicht Portemonnee voor heren: wat is een portemonnee? Hoe een Braziliaanse armband te maken: de diff … Hoe een sjaal te zetten: alle technieken … Houten horloge: waarom kiezen? Afslankcorset: enkele handige tips Militaire damesbroek: alles weten Hoe een shirt strijken: een paar trucjes Reistas: krijg de beste prijs Armor lux: waarom de marinière? Vergelijkingen, Test van het schrijven van de beste … Hoe een das te zetten: weet alles Rode jurk: hoe kies je het voor een nacht … BH-maat: hoe bereken je het? Chique avondjurk: hoe te kiezen? Promod, jurk: wat zijn de verschillende jurken …

Leave a Comment