Modus

Houten horloge: waarom kiezen?

Inhoudsopgave Waarom kiezen voor het houten horloge? De beste houten horloges op de markt: Onderwerp van hype, houten accessoires zijn de trend van het moment: ringen, brillen, oorbellen, horloges … Houten horloges zijn naast tijdloos ook in staat om met elke outfit mee te gaan. Waarom kiezen voor het houten horloge? Het is een licht horloge in vergelijking met metalen en plastic horloges, het draagt ​​bij aan de visie van duurzame ontwikkeling door eco-verantwoordelijk te zijn. Het is een duurzaam horloge: gemaakt van een hout dat in de loop van de tijd steeds meer schijnt, wat niet aantast, waardoor het een horloge is dat in de loop van de tijd zeer goed ouder wordt . Het is een horloge dat geen allergenen bevat: een zeer goed alternatief voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde metalen, dit horloge bevat geen alcohol, geen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen. Het is een trendy horloge: de goden van de mode hebben dat beslist! Omdat de vintage-stijl de trend van het moment in meubels en verpakkingen is, waarom niet ook in onze kleding? De beste houten horloges op de markt: Voor vrouwen: Tense Northwest L4300R Rosewood: Gegarandeerd duurzame duurzaamheid, met een analoog display, dit horloge heeft een 13 mm brede armband, een behuizing van 31 mm en weegt 59 g, met een Japanse kwarts van hetzelfde type . Laimer 70 palissander met marmeren wijzerplaat: voor 148 euro, een perfecte mix van hout en marmer, met analoge beweging, heeft dit horloge een kast van 33 mm, een dikte van 11 mm en een gewicht van 32 g. AB Aeterno Aurora in rood sandelhout: voor 129 euro is dit horloge handgemaakt, comfortabel, sober en duurzaam. Dit juweel weegt ongeveer 50 g, heeft een diameter van 36 mm en een dikte van 13 mm en heeft glanzende naalden . Voor mannen: Tense Wood Watch Yukon in hout en sandaal: met 349 euro is het naast een hypoallergeen horloge voorzien van een onberispelijke elegantie en duurzaamheid, bestand tegen water, dit horloge heeft een dikte van 27 mm en een diameter van 47 mm. Kerel: voor € 119, hypoallergeen, met een analoog scherm met dubbele wijzerplaat, een tijdweergave en een stopwatch, dit horloge is zeer sober en elegant. Laimer Wood Watch natuurlijke sandaal: 114 euro, de laatste is een handgemaakt horloge, vriend van de planeet, met een kast van 50 mm, een dikte van 13 mm. Alle hierboven genoemde horloges zijn beschikbaar op Amazon. Kortom, het hout “is het nieuwe zwart”! Dus, zegt dat je om de planeet in elegantie te beschermen? Je kunt doorgaan met andere artikelen: Hoe een hoed te breien: materiaal en breien … BH-maat: hoe bereken je het? Promod, jurk: wat zijn de verschillende jurken … Reistas: krijg de beste prijs Zwangere mensen: ontdek sterren die hebben onthuld … Portemonnee voor heren: wat is een portemonnee? Leren damesportemonnee: Vergelijkbaar met m … Vergelijkingen, Test van het schrijven van de beste … Chique avondjurk: hoe te kiezen? Trenchcoat voor dames: hoe kiezen? Hoe een das te zetten: weet alles Armor lux: waarom de marinière? Hoe een shirt strijken: een paar trucjes Emilie nefnaf: weet alles over deze tv-ster … Cashmere is een must-have Militaire damesbroek: alles weten Hoe een Braziliaanse armband te maken: de diff … Badjas voor heren: Hoe een badjas kiezen voor … Rode jurk: hoe kies je het voor een nacht … Zwarte pumps: een snel overzicht

Leave a Comment