Modus

Hoe een shirt strijken: enkele nuttige tips

Inhoudsopgave De juiste omstandigheden voor het strijken van een shirt De stappen van het strijken van een shirt Het na strijken van een shirt Wie heeft er nooit van gedroomd om altijd een onberispelijk shirt te dragen? Hoe vaak is een professional gebruikt om dit resultaat te bereiken? Het is echter goed mogelijk om jezelf een perfect shirt te maken als je eenmaal de juiste methode beheerst. De juiste omstandigheden voor het strijken van een shirt De eerste voorwaarde voor goed strijken houdt verband met de voorbereiding van het materiaal, namelijk: De strijkplank: het comfort dat hij biedt, de strijkplank is een ondersteuning om comfortabeler te zijn tijdens het strijken, met name met betrekking tot de armen van het shirt. Het zal daarom noodzakelijk zijn om het dienovereenkomstig te installeren. IJzer: de voorbereiding van het strijkijzer is om eerst te controleren of de zool van het apparaat niet is geschaald om het shirt schoon te houden. Het bestaat dan uit het aanpassen van de temperatuur van het strijkijzer aan het soort stof dat gestreken moet worden. Voor katoen of linnen stoffen wordt het strijkijzer dus op een hoge temperatuur (200 ° C) gezet; voor polyesterweefsels, zal het middelmatige hitte (150 °) zijn en voor die in nylon of satijn, zal het bij lage temperatuur (110 °) zijn. De tweede voorwaarde heeft betrekking op de voorbereiding van het shirt zelf. Het moet helemaal worden losgekoppeld. Als het shirt is genaaid in een fijne stof (linnen, satijn, zijde, enz.), Zorg er dan voor dat u het omdraait voordat u het strijkt. Het kledingstuk moet vlak op het strijkoppervlak worden geplaatst om kreuken te voorkomen. Een andere truc tegen rimpels is om een ​​stoombootoverhemd te gebruiken. De stappen van het strijken van een shirt Het wordt aanbevolen om een ​​shirt in deze volgorde te strijken: De kraag: til hem eerst op en leg hem plat, de binnenkant van het shirt naar je toe. Strijk de binnenkant van de kraag van de spikes tot het midden, vouw het dan en strijk het nogmaals zodat het zijn vorm behoudt. Schouders: hang elke schouder om de rand van het bord voordat je gaat strijken, naden vlak en evenwijdig aan de steun. Gebruik de punt van het strijkijzer om de gebieden aan de zijkanten te bereiken. Strijk de voor- en achterkant op dezelfde manier. De armen: begin bij de polsen (binnen en buiten) voordat je met de mouwen beweegt. Elke mouw moet plat worden gelegd, goed worden uitgerekt en gestreken vanaf de schouder tot het einde na de naad. Zorg er altijd voor dat de lagen stof op hun plaats zitten om kreuken te voorkomen. Het lichaam van het hemd: strijk eerst de binnenkant en de buitenkant van het gedeelte dat de knopen draagt, en breng dan het shirt terug om het strijkijzer aan de binnenkant en de buitenkant van de rug door te laten en vervolgens door het tweede gedeelte te eindigen kleding op dezelfde manier. Het na strijken van een shirt Als het strijken klaar is, moet u wachten tot de stof van het shirt is afgekoeld voordat u het aanraakt. Zorg er dan voor dat je het shirt op een hanger zet om zijn gestreken uiterlijk te behouden. Het is echter raadzaam om houten of plastic hangers te gebruiken met brede en afgeronde randen die het mogelijk maken om de schouders te positioneren in plaats van de metalen hangers die ze kunnen vervormen. De schoonheid en elegantie van een outfit worden onmiskenbaar versterkt door goed strijken. Daarom is het essentieel om een ​​shirt te strijken, maar ook om een ​​broek te strijken. Dit is essentieel om een ​​perfect pak te krijgen en tegelijkertijd kostbare tijd te besparen. Je kunt doorgaan met andere artikelen: Hoe een Braziliaanse armband te maken: de diff … Rode jurk: hoe kies je het voor een nacht … Hoe een das te zetten: weet alles Promod, jurk: wat zijn de verschillende jurken … Militaire damesbroek: alles weten Leren damesportemonnee: Vergelijkbaar met m … Badjas voor heren: Hoe een badjas kiezen voor … Zwarte pumps: een snel overzicht Vergelijkingen, Test van het schrijven van de beste … Cashmere is een must-have Trenchcoat voor dames: hoe kiezen? Afslankcorset: enkele handige tips Houten horloge: waarom kiezen? Hoe een sjaal te zetten: alle technieken … Portemonnee voor heren: wat is een portemonnee? Hoe een hoed te breien: materiaal en breien … Armor lux: waarom de marinière? BH-maat: hoe bereken je het? Zwangere mensen: ontdek sterren die hebben onthuld … Ring: voor welke steen om te kiezen?

Leave a Comment