Modus

Hoe een Braziliaanse armband te maken: verschillende methoden

Inhoudsopgave Braziliaanse armband met 4 draden Een Braziliaanse armband met 6 draden Braziliaanse armband met 8 draden De Braziliaanse armband is een van de meest succesvolle van alle generaties, vooral vrouwen. Je zult heel mooi in de handel vinden. Maar waarom zou u er niet zelf een maken? Dit initiatief lijkt misschien vervelend als je niet weet hoe je het moet doen. Dus hier is hoe Braziliaanse armbanden te maken. Braziliaanse armband met 4 draden Dit is het gemakkelijkste model om te maken, omdat het je maar twee zoon van verschillende kleuren vraagt, die minimaal 70 cm lang moeten zijn. Vouw ze in tweeën om 4 draden van elk 35 cm te krijgen. Knoop 5 cm van het midden van de draden tot een lus. Gebruik tape om de knoop op een tafel te bevestigen. Dit zal de zoon zonder problemen onder spanning houden om ze gemakkelijker te vlechten. Om de draden te vlechten, moet je een heel bijzondere techniek gebruiken. Vorm een ​​lus die overgaat, dan onder de tweede draad met de uiterst rechtse draad. Draai de knoop vast door aan de twee draden te trekken en herhaal de handeling op de andere 3 draden. Zodra je klaar bent, zou de extreemrechtse draad helemaal links moeten eindigen. Neem opnieuw, met de tweede draad als de hoofddraad deze keer en doe hetzelfde voor de andere 2 draden over de gehele lengte van de draden. 1.5 cm vanaf het einde, maak een kleine finishing-knoop. Bind de twee uiteinden aan elkaar op uw handvat met behulp van een geliefde. Een Braziliaanse armband met 6 draden Om een ​​Braziliaanse 6-strengs armband te maken, moet je op dezelfde manier beginnen als het 4-draads model. Neem dezelfde lengtes van threads, behalve deze keer heeft het 3 paren van 2 draden van dezelfde kleuren. Nadat de startknoop is gemaakt en op een tafel is geplakt, begint u de draden te scheiden in twee groepen van drie draden van dezelfde kleur. Ga met de juiste draden door en vervolgens onder de linkerdraden om een ​​lus te maken. Trek aan om de knoop stevig vast te zetten. Het zou een kruisknoop moeten vormen. Vorm de knopen door groepen draden af ​​te wisselen tot er nog maar 5 cm niet-gevlochten draden overblijven. Verzegel de armband met een zeer solide finishing-knoop. Braziliaanse armband met 8 draden Dit type armband is iets complexer om te bereiken dan de andere twee omdat het uiteindelijk een hartpatroon moet vormen. Knip om te beginnen 165 cm van 4 draden, twee paar dezelfde kleuren. Vouw de draden dubbel om een ​​knoop te vormen op 5 cm van het midden en om uiteindelijk 8 draden te hebben. De draden moeten perfect uitgelijnd zijn en bevestig de bundel vervolgens met tape of een veiligheidsspeld. Van hieruit, de draden in paren rangschikken. De draden aan beide uiteinden van links en rechts moeten dezelfde kleur hebben. De draden in de tweede positie moeten beide dezelfde kleur hebben, maar van een andere kleur dan de eerste. Dus je zou moeten eindigen met twee zonen van dezelfde kleur in het midden. Vorm de eerste rij knopen die een terugknoop vormt met de meest rechtse draad, die boven en onder de draad direct naar links loopt, zodat de draad rechtsom passeert tweede positie. Bind terug naar de volgende twee draden en stop in het midden. Herhaal het proces, deze keer met de uiterst linkse draad, maak knopen naar voren en stop bij de tweede middelste draad. Herhaal het proces tot 5 cm vanaf het einde van de draden en knoop een eindknoop. Je kunt doorgaan met andere artikelen: Trenchcoat voor dames: hoe kiezen? Afslankcorset: enkele handige tips Ring: voor welke steen om te kiezen? Armor lux: waarom de marinière? Militaire damesbroek: alles weten Leren damesportemonnee: Vergelijkbaar met m … Zwangere mensen: ontdek sterren die hebben onthuld … Hoe een shirt strijken: een paar trucjes Hoe een hoed te breien: materiaal en breien … Houten horloge: waarom kiezen? Promod, jurk: wat zijn de verschillende jurken … Cashmere is een must-have BH-maat: hoe bereken je het? Reistas: krijg de beste prijs Emilie nefnaf: weet alles over deze tv-ster … Hoe een sjaal te zetten: alle technieken … Zwarte pumps: een snel overzicht Vergelijkingen, Test van het schrijven van de beste … Badjas voor heren: Hoe een badjas kiezen voor … Portemonnee voor heren: wat is een portemonnee?

Leave a Comment