Modus

Emilie Nefnaf: weet alles over deze reality tv-ster

Inhoudsopgave De biografie van Emilie Nef Naf Émilie Nef Naf, een alleenstaande moeder vervuld Wat dagelijks? Winnaar van het derde seizoen van de realityshow “Secret Story” die werd uitgezonden op TF1, Émilie Nef Naf is een voormalige kapper. Tijdens haar avontuur op deze tv (realiteit van opsluiting, beweerde ze een goede vriend te zijn van Vanessa Grymonprez, die in feite haar vijand was, dankzij haar sterke temperament en geduld dat ze wist te doen tijdens het fotograferen van In deze show kon ze het huis van geheimen verlaten met een jackpot van 186.000. Net als veel andere kandidaten voor reality-tv, heeft Émilie een hectisch professioneel en persoonlijk leven. Om het geheim van Emilie Nef Naf te ontdekken , zie de onderstaande informatie. De biografie van Emilie Nef Naf Emilie Nef Naf werd geboren in Lille op 14 december 1987 en is een Franse persoonlijkheid die haar bekendheid dankt aan ‘Secret Story’. Zijn deelname aan deze show was een springplank omdat zijn populariteit en geld van zijn kat hem in staat stelden zijn schoonheidssalon te openen. De laatste bevindt zich in het 11e arrondissement van de stad Parijs en gaf het de naam “Secret Beauty”. Hoewel ze zich volledig toewijdt aan haar schoonheidssalon, verschijnt Émilie in 2011 in het derde seizoen van de “Angels of reality TV”. Ondanks het feit dat alles goed gaat in haar professionele leven, heeft deze reality-tv-ster herhaaldelijk moeilijke situaties meegemaakt in haar privéleven. Émilie Nef Naf, een alleenstaande moeder vervuld Hoewel haar professionele leven erg druk is, staat Émilie nef n age voor verschillende ingewikkelde situaties in haar privéleven. Na zijn flirt met Leo tijdens het filmen van Secret Story besloot ze aan het eind van deze show met deze zwavelachtige kandidaat te breken. Ze had later een relatie met zanger Singuila die ze verliet om samen te komen met voetballer Jérémy Ménez. Ze maakt de perfecte liefde met hem voor meerdere jaren. Ze hadden samen twee kinderen: Maëlla die werd geboren in november 2012; Menzo die werd geboren in de maand november van het jaar 2014. In februari 2016 formaliseerde ze echter zijn pauze met deze voetballer op zijn Instagram-pagina. In december 2016 kondigt Émilie tot grote verrassing van al haar fans haar verzoening met de vader van haar kinderen aan. Deze verzoening duurt echter maar twee jaar, want in mei 2018 besluit het koppel voorgoed te scheiden. Geconfronteerd met de vele vragen die deze pauze opriep, werd Émilie bevrijd tijdens een documentaire gemaakt door de televisiezender TFX. Tijdens dit programma, dat werd uitgezonden op 19 juli 2018, verklaarde ze dat ze de relatie had beëindigd omdat ze gewoon niet langer gelukkig was. Wat dagelijks? Deze zwoele brunette verzekerde dat het dagelijks leven van een voetballerpartner niet zo idyllisch was als men zou denken. De constante eenzaamheid die deze situatie met zich meebrengt, is voor haar inderdaad moeilijk te leven in die mate dat het niet altijd gemakkelijk is om vrienden te maken. De constante afwezigheid van haar man en het weg van huis zijn heeft ook bijgedragen aan de vernietiging van haar relatie. Na deze scheiding met Jérémy Ménez begon Emilie Nef Naf als koppel met basketballer Bruno Cerella. Ze heeft ook met laatstgenoemde gebroken en is daarom een ​​hart om te nemen. In afwachting van het vinden van haar soulmate wijdt ze zich aan haar kinderen en aan haar professionele activiteiten. Je kunt doorgaan met andere artikelen: Hoe een shirt strijken: een paar trucjes Portemonnee voor heren: wat is een portemonnee? Militaire damesbroek: alles weten Zwarte pumps: een snel overzicht Chique avondjurk: hoe te kiezen? Ring: voor welke steen om te kiezen? Reistas: krijg de beste prijs Hoe een das te zetten: weet alles Trenchcoat voor dames: hoe kiezen? Vergelijkingen, Test van het schrijven van de beste … BH-maat: hoe bereken je het? Rode jurk: hoe kies je het voor een nacht … Cashmere is een must-have Afslankcorset: enkele handige tips Hoe een hoed te breien: materiaal en breien … Zwangere mensen: ontdek sterren die hebben onthuld … Badjas voor heren: Hoe een badjas kiezen voor … Leren damesportemonnee: Vergelijkbaar met m … Promod, jurk: wat zijn de verschillende jurken … Houten horloge: waarom kiezen?

Leave a Comment